İzlerken Ağlayacağınız 2 Yerli Dram Filmi Önerisi

Yerli filmler konusunda korku filmlerinde iyi olmasak da dram filmlerinde fena değiliz. Hatta izlerken ağlayacağınız yerli dram filmleri konusunda iyiyiz. Şimdi efsaneleşmiş 2 yerli dram filmi tavsiyelerimizi sıralayalım.

1-Beyaz Melek 2007

beyaz-melek

Beyaz melek filmi Mahsun Kırmızıgül yapımı olan başarılı bir yerli dram filmidir. Türkiye'de yaşlılara iyi bakılmadığı ve huzur evlerine kapatıldıkları temalı film 2007 yapımıdır. Filmde değinilen konulardan birisi ise Doğu'da huzur evlerinin daha az, Batı'da ise daha fazla olmasının sebebidir. İzlemeyenler için kaliteli bir dram filmidir. İzlerken ağlayacağınız garantili olan bir konusu olan bu filmi mutlaka izlemelisiniz. 

2-Gönül Yarası 2005

gonul-yarasi

Gönül Yarası filmi Meltem Cumbul ile Şener Şen baş rolünde kaliteli bir dram filmidir. Zaten işin içerisinde Şener Şen gibi bir oyuncu varken çok da filmden bahsetmeye gerek yoktur. Anadolu'da öğretmenlik yapan Nazım beyin taksi şoförlüğü yaparken tesadüfen dünya (Meltem Cumbul) ile yolları kesişir ve hikaye tamda burada başlar. Bu filmi izlerken ağlayacağınız kesin ama biraz daha az olabilir

😊
Diploması Yok
Diploması Yok