İzlemezseniz Pişman Olacağınız 25 Popüler Film Tavsiyesi 2016

Herkesin bir popüler listesi mutlaka vardır ancak ben sizlere kendi izlediğim 25 adet popüler film tavsiyesinde bulunmak istiyorum. Bence filmin türü değil içeriği, senaryosu, oyuncuları ve akıl oyunları önemlidir. Bu yüzden sizlere tek kategoride film tavsiye etmeyeceğim.
1-Umudunu Kaybetme 2016
İlk film tavsiyemiz Will Smith'den geliyor. İki yakasını bir araya getirmeye çalışan bir aile babası olan Chris'i konu alıyor. Maddi zorluklardan kaynaklı evi terk etmek ister. Bu aile babası başına gelebilecek her türlü aksilikten habersizdir. Aslında hayatın ne kadar zor olduğunu anlatan bir film.
Filmde gerçekten de umudunu kaybetmemeyi öğreniyorsun. Will Smith ile harika bir film izlemenizi tavsiye ederim.
2-Esaretin Bedeli 1994
Popüler bir liste olur da esaretin bedeli olmaz mı? İmdb ve bir çok film değerlendirme listelerinde birinci olan bu film de baş rolde Tim Robbins ve Morgan Freeman bulunmaktadır. Film hapishaneye suçsuz yere düşen bir adamın hikayesini konu alıyor. Hapishane filmleri arasında da izlenmesi gereken bir filmdir. Kendisini aldattığı için karısını ve karısının sevgilisini öldürmek suçundan hapse giren bir bankacının trajikomik hikayesi. 1994 yılında vizyona giren film bir çok dal da ödüllere layık görülmüştür.
3-Akıl Oyunları 2001
Baş rolde Russell Crowe... Yaptığı harika matematik oyunları ile çok iyi yerlere gelen bir matematikçi delilik ile dahilik arasında ki ince çizgide kalmıştır. Gerçek bir hayattan uyarlanan film 2016 yılında halen popülerliğini korumaktadır. Kalitenin film ile birleştiği nokta budur diyorsunuz.
4-Titanik 1997
Benim aklıma film dendiğinde ilk gelenlerden birisi titanik'tir. Ne güzel film yapmışlar be dediğimiz, çoğumuzun onlarca kez izlediğimiz ve izlemelere doyamadığımız bir film. Hepiniz biliyorsunuz gerçek bir hikayeden uyarlanmış filmde gerçekten de hakkını veren sahnelerle dolu. Dünyanın en büyük ve en gösterişli gemisi batmaz dediğimiz gemi titanik. Fazla söze gerek yok izlemelisiniz.

Diğer filmler güncellenerek eklenecektir. Güncel Film Tavsiyeleri kategorimize de bakabilirsiniz.
Diploması Yok
Diploması Yok