Aamir Khan İzlenmesi Gereken Filmleri

Aamir Khan filmlerinden önce kendisinden bahsedecek olursak bollywood filmlerini dünyaya tanıtan senarist, oyuncu, aktör ve yönetmendir. Neredeyse yaptığı her film tutulmuş olup, bir filmde birden fazla konu işleyerek bizleri sürekli şaşırtmayı başarmıştır.
Aamir Khan Filmleri

PK (Peekay): Bu film 2014 yılında çevrilmiş bana göre Amir Khan'ın en kaliteli filmidir. Başka gezegenden gelip dünya adına hiçbir şey bilmeyen bir adamın uzay gemisinin kumandasının çalınması ile başlayan bir hikaye. Filmde bir din adamının insanları nasıl kandırdığı, gerçek tanrının ne olduğu, ve bunlar haricinde de komedisi ve sosyal mesajları eksik olmayan bir film.
3 idiots: Belkide bir çoğumuzun mutlaka izlediği hem komedi hemde harika bir dram filmidir. Zaten demiştik ya bu adam filmlerinde birden fazla türü aynı anda işliyor diye. Üniversite de okuyan Ramço değişik bakış açısı ve eğitim sistemin yanlışlığı ile başladığı filmde mühendislik okumaktadır. Bu okula girmek için çok çok çalışması gereken öğrencilere değişik bakış açısı öğreten bir adamın hikayesi.
Ghajini: Ghajini filminin benzer senaryolarını başka filmlerde de bulunmanız mümkün. Genç bir iş adamı tesadüfen tanıştığı bir kadından hoşlanmaya başlar. İşler hiç beklediği gibi gitmeyince kafasına aldığı bir darbe sonucu hayatının sadece 15 dakikasını hatırlayan adam kız arkadaşının intikamını almaya çalışır. Bir solukta izleyeceğiniz kaliteli bir film. 

Diploması Yok
Diploması Yok