En Kaliteli 7 Yabancı Dram Filmi Tavsiyesi 2017

Sizlere en kaliteli dram filmlerini derleyip seçiyoruz. İçinde izledikleriniz olmasa da muhakkak izlemeniz gereken 2017 dram filmi tavsiyeleri başlıyor.

Esaretin Bedeli

Karısını öldürdüğü gerekçesi ile hapse atılan genç ve başarılı avukatın yaşam öyküsünü konu alıyor. Herkesin iyi bildiği bir vardır ki o da esaretin bedelidir. Ömür boyu hapse mahkum edilen genç avukatı ceza evinde zor günler, tehdit ve tacizler bekliyor olacak. Bu filmi izlemeden ben dram filmi izledim demeyin. 
esaretin bedeli

Forrest Gump

Forrest Gump küçük yaşta fiziksel ve zihinsel engellidir. Okula gitmesini annesi müdürden torpil ayarlayarak sağlamıştır. Gelin bu fiziksel ve zihinsel engelli çocuğun hangi başarılara imza atacağını konu alan filmi bir solukta izleyelim. Bu film izlediğim en sağlam yabancı dram filmlerinden. İzlemeyen varsa 2017 yılında bu filmi izlemesini tavsiye ederim. 

Yeşil Yol

Yeşil yol filminde bir gardiyan ile bir mahkumun sıra dışı dram öyküsünü konu alıyor. Aslında mahkum biraz garip, sanki üstün özellikleri olan bir büyücü gibi. Mahkum dev gibi iri yarı ama bir o kadar da duygusal. Yoruldum patron repliği ile ünlü bu filmi mutlaka izlemelisiniz. Kaliteli dram filmleri listesinde yerini almış filmin konusu da oyunculuklar kadar güzel.

Hayat Güzeldir

Evet adından da anlaşılacağı üzere hayat güzeldir. Savaşın ortasında ve esir kampında yaşayan bir aile çocuğuna bunu nasıl açıklayabilir ki?. Savaş içinde kamp bölgesinde tutulan esirler kötü şartlarda yaşamaktadır. Esirlerden biri olan aile ise çocuklarına savaş tanklarını bir oyun aracı olarak göstermekte. Bazen saklanmasının bir oyun parçası olduğu, bazense sessiz kalmasının bir oyun olduğu öğretilir. Çocuk savaşı oyun zannetmekte...

Schindler'in Listesi

Evet Almanların Yahudileri Avrupa'da esir aldığı, sürgün ettiği, öldürdüğü ve işkence ettiği yılların tam ortasındayız. Tam da bu yıllarda Schindler bir fabrika işletmekte ve burada Yahudi esirler çalıştırmaktadır. Alman hükumeti ondan savaş malzemeleri üret dese de bunları bilerek geciktirmekte ve elinde işçilerinden oluşan bir liste vardır. Elinde ki listedeki işçileri kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. En iyi dram filmi tavsiyesidir. 

Hotel Rwanda

Irkçılığı ve sömürüyü konu alan filmde aynı ülkenin iki halkı derin güçlerin desteği ile birbirine düşürülmüştür. Yine sömürücü ülkelerin de konakladığı bir otele sığınmak isteyen ve savaştan kaçan bir halkı korumaya çalışan otel personelini baş role almış. Otel ruanda olarak da bilinen bu film bir insanlık öğretisi olarak izlenmelidir. 

Genel olarak kaliteli film tavsiyelerinde bulunmaya özen gösteriyoruz. Önerilerimizi sevmeniz durumunda paylaşmanızı rica ederiz. 


Diploması Yok
Diploması Yok