En Yeni 2017 Yılına Ait Film Tavsiyeleri

Öncelikle bu film tavsiyelerinde bulunurken afiş kullanmak istemediğimden sadece fillerin isimleri ve kısaca konuları hakkında bilgi vermeye çalışacağım.
Peekay 2014
Bir Aamir Khan filmi olan P.K 2014 filminde din adamlarının uydurmaları ile nasıl zenginleştiği, halkı nasılda kandırmaya çalıştıklarını konu alırken, güldürmeyi ve düşündürmeyi de ihmal etmiyor. Film bilim kurgu kategorisinde olsa da bilim kurgu az vurgulanmış olup 2017 yılından izlemeyenlere tavsiye edilen efsane bir hint filmidir.
Spartacus Filmi
Spartacus hikayesinden de bilindiği üzere Roma imparatorluğu döneminde ilk baş kaldıran köle olarak bilinmektedir. Filmde gladyatörleri, insan hayatının bir bahis olduğunu, Roma da ki valiler ve hanelerin yaşam öykülerini konu alıyor. Aynı zamanda dizi haline gelmiş spartacus filmi hem dizisi ile hemde filmi ile kesinlikle izlenmesi gereken ve aynı zamanda tavsiye edilen bir filmdir.
Çark Tarık Akan Filmi
Tarık akan filmlerinden özellikle 80'lerde çevrilen filmler hep o dönemin yaşam koşullarını ve politik ülke durumunu konu almıştır. Fabrika işçilerinin kötü ve zor şartlarda çalışmasını, insan hayatının patronun cebinden daha ucuz olduğu bir sistemi anlatan film kesinlikle izlenmesi gereken yerli filmler arasında yer alıyor. Tarık Akan'ın 80 ve 90'lı yıllarda ki hemen hemen hepsi tavsiye edilen filmler arasındadır. 



Adsız
Adsız