Ev Hanımlarına Ek Gelir Kaynağı Mobilon 2018

Merhabalar
Bu ek gelir yöntemine en anlaşılır dili kullanmaya özen göstereceğim. Öncelikle belirtmek isterim ki 0532 120 65 84 whats app aracılığı ile mobilon Mustafa'dan detaylı bilgi edinebilirsiniz. Referans kodum 48747045. (Ekibimize dahil olan herkese en az 2 üye desteğinde bulunacağız.)
Mobilon ek gelir ya da ciddi gelirler sağlayan genç ve dinamik bir mobil uygulamadır. Akıllı telefonların tamamına indirilebilir ve basit kullanımı ile her kesime hitap etmektedir. Mobilon uygulamasını 299 TL (28 Mayıs itibari ile 349 TL) ödeyerek satın almanız durumunda uygulama içindeki reklamları izleyip, basit sorular çözerek ayda 150 - 300 TL arasında para kazanabilirsiniz. Eğer bu kazanç bana yeterli diyen bir ev hanımı ya da öğrenci iseniz başka hiç bir şey yapmanıza gerek yok. Ama daha büyük kazançlara sahip olmam gerekiyor derseniz o zaman uygulamayı birilerine önerip de almasını sağlar iseniz çok daha ciddi gelirler elde edersiniz. En basit bir dil ile 10 kişi uygulamaya sizin referans kodunuz ile kayıt olursa mutlaka onlarda boş durmayıp üye yapacaklardır. Sadece 10 kişiyi yapıp onlarla da biraz ilgilenir üye yapmaları konusunda motive ederseniz. ilk etapda zaten 3-5 bin arası bir çekim yaparsınız. Daha sonra ise aylık reklam ve altınızda ki kişilerin abone yapmaları ile bile aylık en az bin kazanabilirsiniz.
Kazanma seçenekleri için kısaca 2 yöntem var birisi reklam izle, soru çöz para kazan. Diğeri ise referans ol ve daha fazlasını kazan seçeneğidir.
Hiç aklınıza paramı alamam gibi bir ihtimal gelmesin. 6 aydır şirket herkese ödemelerini gününde ve düzgün yapmıştır. Zaten mobilon uygulamasını yapan şirket aldığı ücretim çoğunu bize dağıttığı gibi kendine de bir kar payı alıyor. Teknolojinin geliştiği bu dönemde mobilon harika bir fikir ve yolun başında iken bu sisteme dahil olanlar çok ciddi paralar kazanacak. Ayrıca uygulama içerisine fatura ödeme, otobüs bileti alma ve benzeri kazanç yöntemini artıran çok fazla seçenek ekleniyor. Eminim ki uygulama ileri ki zamanlarda daha fazla seçenek sunacaktır. Aşağıda ilk ay hesabıma çektiğim ve şuan biriken parayı paylaşıyorum. Oradaki isim eşime aittir.
Ev hanımlarına, öğrencilere ya da dar gelirliye resmen destek sunan uygulama ile ilgili detaylı bilgiyi 0532 120 65 84'ten alabilirsiniz. Ekibimiz ta ki ilk zamanlardan beri işin içerisinde olan ve sizlere doğru hamleleri mutlaka gösterecektir. Ekibimize katılmanız durumunda size zaman içerisinde siz üye yaptıkça bizde tamamlamanız için 2-3 üye desteği yapacağız. Hatta azimle çalışan arkadaşlar olursa web site desteğinden tutun da üye desteğine hepsini sağlayacağım. 0532 120 65 84'ü aramadan karar vermeyin. Yorum kısmında isterseniz sorularınıza cevap verebilirim.
Diploması Yok
Diploması Yok