Mobilon Dijital Uygulaması Hakkında Tüm Detaylar 2018

Mobilon uygulaması App store ve Play Store üzerinden indirdiğiniz bir uygulamadır. Uygulamanın temel amacı içerisinde ki para kazanma seçenekleri ile sizlere ek gelir ya da ciddi gelirler kazandırmaktır. Mobilon dijital uygulaması ile ilgili kafanıza takılan her soruyu ya da kaygılarınızı aşağıda yazmaya çalışacağız. Direk 0532 120 65 84 Whats App dan bilgi alabilirsiniz.
İlk akla gelen Mobilon Güvenilir mi ?
Genellikle böyle düşünmekte toplum olarak haklıyız. Piyasa da çok fazla dolandırıcılık yapan şirket ya da şahıs olması bu tür işlere güveni azaltmıştır. Ama mobilon uygulaması yeni gelişen teknolojiyi takip etmiş ve herkesin elinde ki akıllı telefonları fırsata çevirmiştir. Şuan da kasım 2017'de kurulan şirket ödemelerini çok düzenli yapmış olup, kimsenin alacağını bırakmamıştır. Şirket aldığı uygulama ücretinin yüzde 75-80 inin vergi ve bize ödenen primlere ayırıyor. 48747045 referans kodum ile üye olduktan sonra 0532 120 65 84'den beni arayabilir ya da whats app'tan yazabilirsiniz. Hem iş konusunda hemde sistemin nasıl işlediğini, nasıl iyi para kazanabileceğinizi gibi tüm sıkıntılarınızı halledebilirim. Üyem olana 50 lira 20 lira para vereceğini söyleyenlere itibar etmeyiniz. Şirket kuralları gereği bu yasaktır.
Sonra ki sorumuz Monilon nerede, nasıl ve kimler tarafından kuruldu?
Mobilon Konya şehrinde 3 kişinin limited şirketi olarak kuruldu. 3 kişide işinde uzman ve iyi bir proje ile bu işe girdiler. Sistemi kuranlar bu işin eğitimlerini almış ve ilk günden itibaren düzenli ödeme yaparak güven sorununu çözmüşlerdir.
Mobilon kayıt nasıl olur? sorusuna cevap verelim. Uygulamayı indirdikten sonra istenilen bilgileri doğru biçimde girdikten sonra organizasyon kısmına 48747045 referans kodunu girebilirsiniz. Sonra yine o kısımda şirkete ait olan iban numaralarından birine 299 TL yi ( 28 mayıs itibari ile 349 TL olacak) gönderirken açıklama kısmına sistemin size tanımladığı referans kodunu yazmayı ve mobilon uygulama yazılım bedeli notunu düşmeyi unutmayınız. Kafanız karışmasın direk beni arayabilirsiniz. Yukarı da belirttiğim cep numaram ile iletişim kurarsanız üyeliğinizi 24 saate yerine bir saate aktif ettirmeyi sağladığım gibi bir hata yapmanızı da engellerim.
Mobilon uygulaması ile para kazanma nedir?
Mobilon uygulaması içerisinde bulunan kısımları tek tek yazalım isterseniz. Hesabım kısmında kazandığınız bedel tutarı yazmaktadır. Organizasyon kısmın da sizin referansınız ile kayıt olan ekibin bilgileri ve sayısı bulunmaktadır. Uçak ve otobüs bileti kısmında siz ya da bir yakınınıza bilet almanız durumunda komisyon kazanırsınız. Sizin ekibinizde olan herkesten ne yaparlar ise mutlaka kuruş kuruş da olsa para kazanabilirsiniz. Otel rezervasyon kısmında da aynı şekilde satın alma yapabilir ya da birinin sizin uygulamanız aracılığı ile almasını sağlamanız durumunda komisyon alırsınız. Affiliate marketing kısmında size alışverişte vereceği komisyonları söylemekte. Eğer o mağazalardan alışveriş yaparken uygulama aracılığı ile yapmanız durumunda komisyon alırsınız. Yol yardım sigortası 100 TL'ye herkes yapabilir ve 25 TL komisyonunu alabilirsiniz. Fatura ödeme şuanda aktif değil ama olduğunda ordan bu işlemi siz ve çevrenize yaptırmanız durumunda komisyon alırsınız. Saatlik bonus standart saat başı 5 kuruş öder. Soru cevap kısmında 3 soru 15 kuruştur. Çiçek siparişi de komisyon kazanmanızı sağlar. Uygulama tekliflerinde indir kazan, oyna kazan gibi tekliflerden para kazanabilirsiniz. Video bulur da fatura ödeme gibi yakın zamanda açılacak olup hem video yükleyerek hemde izleyerek para kazanma şansı verecektir. Gayrimenkul satışı ile ilgili tam detaylı bilgi paylaşımı yapılmadığı için şuan da bilgi veremeyeceğim.
Mobilon yasal bir limited şirketi kuruluşu olup şuanda tüm işlemleri yasal çerçevede yürütmektedir.
Yine belirteyim ki dürüst bir şekilde ekibimizin arasına girmek isterseniz beraber kazanmayı sağlayabiliriz. 0532 120 65 84
Diploması Yok
Diploması Yok