Mobilon Para Kazanma Hakkında 17 Detaylı Bİlgi

Öncelikle referans kodum 48747045 olup cep numaram 0532 120 65 84 Whats Apptan iletişim kurabilirsiniz. Şimdi şirket hakkında yayınlanan bilgiyi paylaşacağım sizlerle.

Mobilon Uygulaması Hakkında Kararları
1- Mobilon Uygulaması Lisans Satış Bedeli 16 Mayıs 2018 saat 23:59’dan itibaren 349 ₺’dir.
2- İlk Derinlik +10, 30 ₺ olarak güncellenecek olup, Diğer derinlik kazançları aynı şekilde  devam edecektir.
3- 15 Mayıs Hizmet Bedeli ödemelerinden sonra tüm talepler aylık olarak alınacaktır. Ödemeler her ayın 15’inde kullanıcılar tarafından talep edilecek olup, 18’inde tüm kullanıcılara aynı anda ödeme gerçekleşecektir.
4- Her ayın 15’inde kullanıcıların minimum talep edebileceği tutar 250 ₺’dir.
5- Şirket tarafından, kullanıcılar arasından Danışman Kurulu oluşturulacak, Şirket olarak karar almadan önce alınacak bütün kararlardan Danışmanlar Kurulu bilgilendirilecek, Nihai karar alma yetkisi yine şirkete ait olacaktır.
6- Danışman Kurulu Üyeleri isimleri gizli tutulacaktır.
7- Lisans satışında, referansı olmayan kullanıcılar; mevzuat gerekliliğin de direk şirketten de lisans bedeli satın alabilecektir. referanssız olarak direkt şirketten Mobilon Uygulama Lisansı satın alan kullanıcılar, başka bir kişiye referans olamamakla beraber yalnızca uygulama için şahsi kazançlardan kazanç elde edebileceklerdir. Şirketin referans olduğu kişiler organizasyon kuramazlar.
8- Lisans bedelini ödeyip uygulamayı satın alan kullanıcılar, 14 gün içerisinde şirketin adresine ıslak imza ile cayma formunu doldurup göndermeleri halinde istifaları şirket tarafından kabul edilip, lisans satış bedeli 5 (beş) iş günü içerisinde istifa eden kullanıcının banka hesabına iade edilecektir. 
9- Şirketin kullanıcılarına verdiği kar yüzdelerini ve oranlarını, Şirket lüzum görmesi halinde kendi kazanç oranlarına göre revize edebilecektir. 
10- Mobilon uygulama lisans satış alt yaş sınırı 15 Mayıs 2018 tarihinden itibaren 18’dir.
11- Kullanıcılar; şahsi olarak kalifikasyon, promosyon, teşvik, ödül, hediye benzeri isimler altında eylemlerde kesinlikle bulunamaz. Şirket Etik Kurulu, şahsi yapılan bu işlemlere anında müdahale hakkına sahiptir.
12- En kısa süre içerisinde Şirket bünyesinde oluşturulacak Reklam ve Tedarikçi Departmanı ile Türkiye genelinde ürün ve hizmet sağlamak isteyen firmaların talepleri alınarak gerekli değerlendirmelerden sonra Alışveriş bölümünde Pazar Yeri mantığına geçilecektir. Ayrıca Reklam vermek isteyen Firma ve Kuruluşlar ile de anlaşmalar şirket tarafından sağlanacaktır.
13- Mobilon Uygulamasının lisansını satın almayan kullanıcılar; Uçak Bileti, Otobüs Bileti, İdo Bileti, Otel Rezervasyonu, Yol yardım Sigortası satış ve kullanımlarından faydalanamazlar. Bu departmanlardan yararlanıp kazanç elde etmek için lisans bedelini satın almaları esastır. 
14- Şirketin hazırlamış olduğu eğitim, sunum vb. dokümanlar haricinde kullanıcıların şahsi olarak doküman hazırlamaları ve bunları servis etmeleri şirketin izni dahilinde mümkündür. Şirkete ait eğitim dokümanları haricinde şahsi eğitim dokümanları, öncelikle şirkete mail atılarak onay alınması halinde servis edilebilecektir.
15- Şirketin bilgisi ve onayı dahilinde olmayarak yapılan Toplantı, Organizasyon, Eğitim, Sunum vb. çalışmalarda yapılan tüm faaliyetlerden Şirket sorumlu tutulamaz. Bu organizasyonlarda hızlı zengin olma fırsatları, gerçekleşmesi mümkün olmayan vaatler gibi sistemle ilgili yanıltıcı bilgiler verilemez. Baskı kurma, aldatma, rahatsızlık verme ve bunlara benzer yollarla kişileri sisteme dahil etme gibi eylemlerde bulunulamaz.
16- Şirkete, uygulamaya, kullanıcılara zarar mahiyetinde eylemlerde bulunan kullanıcılar hakkında Şirket Etik Kurulu gerekli incelemeleri başlatacaktır. Bu süreçte kullanıcılara gerekli deliller doğrultusunda ihtarname gönderilecektir. Etik Kurulu’nun ihtar ve inceleme sürecinde kullanıcı uygulamaya erişim sağlayamaz. Şirket tarafından kullanıcıya 3 kez ihtarname gitmesi halinde şirket, kullanıcının lisansını iptal etme ya da durumun mahiyetine göre yasal süreç başlatma hakkına sahiptir. 
17- Yukarıda belirtilen kararlar Loobi Medya Reklam Bilişim E-Ticaret Sanayii ve Tic. Ltd. Şti. ve Danışman Kurulu ile beraber alınmış olup, bu kararlar 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Uygulama Yönetmelikleri Mevzuatı esas alınarak belirlenmiştir.
Referans kodum aşağıda verilmiştir.

Diploması Yok
Diploması Yok