Mobilon Nedir ve Nasıl Para Kazanılır

Mobilon ile ilgili kısaca bir cep uygulaması olup her türlü akıllı telefon ile para kazanmanızı sağlayan bir sistemdir.
Mobilon uygulaması hem yeni olup hemde ciddi bir talep görmeye başlamıştır. Hepimizin bildiği gibi bu işlere ilk girenler daha çok para kazanır. 0539 482 86 67 bana Whats App aracılığı ile ulaşmanız durumunda ekibime katılmanızı sağlar ve güncel bilgileri sürekli sizinle paylaşırım. Refenas kodum 41431275 olup uygulamaya kayıt olmanız durumunda organizasyon kısmına bu kodu yazmanız yeterli olacaktır.
Şimdi gelelim mobilon ile nasıl para kazanacağımız kısmına. Ben bunu ikiye ayırıyorum; Birincisi sadece uygulama içerisinde her saat başı saatlik bonusu alıp, soru cevap kısmında ki 3 soruyu cevaplayıp o esnada gelen reklamları izleyerek saatte 40 kuruş kazanıyorsunuz. Bunu günde 15 defa yapınca ayda 180 TL garanti gelir elde ediyorsunuz. Daha fazla kazanmak dediğimiz ikinci kısımda kendi referans kodunuz ile üye yaparak hem her üyeden prim alıp hemde saat başı 40 kuruşun miktarını artırabiliyorsunuz.
Tabi ki uygulama da para kazanmak bunlardan ibaret değil. Uçak, otobüs biletlerinizi uygulamadan satın aldığınız da belirli oranda komisyon alıyorsunuz. Uygulama içerisinde henüz aktif olmayan fatura ödeme sisteminin de devreye girmesi ile yatırdığınız faturalar üzerinden dahi para kazanma şansınız olacaktır. Çiçek siparişi vererek de para kazanmanız mümkün. Uygulama içerisinde daha çeşitli özellikler ile para kazanmak mümkün.
Uygulamayı indirdikten sonra 1 hafta ücretsiz pasif üye olarak kullanıyorsunuz. Aktif üye olmak için uygulama içerisinde ki banka hesapları kısmına 349 TL yatırdıktan sonra dekontu atmanız durumunda üyeliğiniz hemen aktif olacaktır. Aktif üye olmadan para kazanmanız mümkün değil.
Uygulama ile ilgili her türlü sorunuza cevap almak ve hata yapmadan üye olmak için 0539 482 8667 whats app aracılığı ile bilgi alabilirsiniz.

Diploması Yok
Diploması Yok

Son
Önceki
Sonraki Konu »