Kesinlikle İzlenmesi Gereken 3 Film Tavsiyesi 2016

Film Tavsiye


Editore göre izlenmesi gereken 3 kaliteli film tavsiyesi
1-PK(peekay)
2014 yapımı olan filmin yönetmenliğini ve başrolünü ünlü hint oyuncusu Aamir Khan üstlenmiştir. Zaten bu ismi duydukları sonra filmi izlememek mümkün değil. Aamir Khan hint filmlerinin dünyaya tanınması konusunda ciddi bir rol üstlenmiştir. Neredeyse her yaptığı film gişe rekorları kırmıştır. Filmin konusuna gelecek olursak başka gezegenden gelen bir adamın bizim gezegenimiz hakkında hiçbir fikri yoktur. Düşünün dünya ya dair hiçbişey bilmiyorsunuz konuşma da dahil buna. Kendi gezegeninden buraya bir takım incelemeler için gelmiş ve indiği anda uzay gemisinin kumandasını kaybetmiştir. Kumdandayı bulmadan asla geri dönemeyecektir. Filmde dram, aksiyon, bilim - kurgu da dahil ne ararsan var. Zaten bu adamında özelliği bir filmde her türü işlemektir. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Hem eğlenceli hemde öğretici bir filmdir.
2- Mad Max (Çılgın Max Öfkeli Yollarda) 2014
Öncelikle filmin konusuna gelmeden önce film hakkında söyleyeceklerim kesinlikle görsel efekti, kurgusu ve hiç bitmeyen aksiyonu ile tavsiye edeceğim bir yapımdır. Zaten filmin en güzel yanı da bu belki. İlkel yıllarda öyle bir teknoloji kullanılması ve arabalar, makinalar, silahlar herşey ince bir şekilde düşünülmüş ve öyle tasarlanmıştır.
Kölelik düzeninde bir başkaldırı ile başlayan film, imparatorluğun elinden halkı kurtarmaya çalışarak devam ediyor. Bir solukta izleyeceğiz kaliteli bir filmdir.

Adsız
Adsız