Film Sitesi Açmak İçin Gereken 5 Şart

Film sitesi açmak isteyenlere gereken şartları gireceğiz. Öncesinde film sitesi neden açıyorsunuz ve nasıl para kazanıyorsunuz onu öğrenelim. Film sitesi açarak sitenizi belirli bir seviyeye getirdiğinizde tıklama ve gösterim başına reklam ücreti ödeyen aracı sitelerden para kazanabilirsiniz.
Film Sitesi Açmak İçin 5 Hamle


  1. Film sitesi açmak için iyi bir domain bulun ya akılda kalıcı olsun ki insanlar girdiğinde isminizi unutmasın. Mesela kalitelifilmlerizle gibi bir adres alarak hem film kelimesi hemde izle kelimesinin içinde geçmesi çok önemlidir. Google de sıra almanız için gerekli bir şarttır. 
  2. Film sitesi açmak için önceden biraz seo öğrenmeniz ve araştırmalar yapmanız gerekmektedir. Film sitelerinde çok fazla yoğun talep olduğundan seo oldukça önemlidir. Kelime bazlı, site bazlı veya içerik bazlı seo öğrenmenizi tavsiye ederim. 
  3. Film sitesi açmak için kesinlikle özgün içerikler girmelisiniz. Film sitesinde özgün içerik dediğimiz şey oyuncular her yerde aynıdır. Film yılı, imdb, yönetmen, yapımcı gibi olaylar tabi ki her yerde aynıdır. Özellikle filmin özet ya da konusunu yazarken kesinlikle özgün içerik kullanın. Zaten şöyle başlayarak yeterince özgün cümle yazmış olursunuz. Falanca yönetmen, bilmem ne oyuncunun  baş rolde oynadığı film gibi aslında gereksiz ama özgün özetler yazabilirsiniz. film özetlerini bir kaç siteden okuyarak kendiniz yazabilirsiniz.
  4. Siteniz için backlink çalışmaları yaptırmayı unutmayın. İyi bir isminiz ve özgün içeriğiniz var ise back link alacağınız sitelerini araştırarak çalışma yapmayı unutmayınız. Ya da beraber sitesi olan arkadaşlarınız ile hitlendirme çalışmasını ortak yapabilirsiniz karşılıklı olarak.
  5. Kesinlikle dürüst olun yani googleyi kandırmak için sahte hit, baclink, kopyala yapıştır gibi şeyler kullanmayın. İlerlemeyi hızlandırmak isterken daha da berbat edersiniz. Daha önceden yıllarca film sitesi ile uğraşan biri olarak sormak istedikleriniz olursa yorum bölümüne yazabilirsiniz. Teşekkürler
Diploması Yok
Diploması Yok