İmdb Puanı Yüksek Dram Filmi Tavsiyeleri 2016

İmdb puanı yüksek kiminizin izlediği filmlerdir. Ben kendim daha önce film sitesi sahibi olduğum için izleyip özet yazdığım bir kaç film tavsiyesinde bulunmak istiyorum.

Ghajini


Ghajini filmi Hint yıldızı hatta Hint filmlerini dünya ya tanıtan adam Aamir Khan filmidir. Filmin konusundan önce yorumumu katacak olursam neredeyse her filminde birden çok hikayeyi birleştirerek bizlere sunan bu adamın her filmi izlenebilir. 
Ünlü bir gsm şirketinde patron olan adam hiç beklenmedik anda tiyatro yeteneği ile karşısına çıkan bir kadın ile tanışarak ona aşık olur. Ünlü bir iş adamı bazı olaydan ötürü hafızasını yitirir ve sadece 15 dakikalık bir hafızası kalır. Bu adamın nasıl birine dönüştüğünü izleyin.

Hotel Rwanda 2008


Ruanda oteli olarak bilinen film müthiş bir dram filmidir. Sömürü haline getirdikleri bir ülkede belirli bir ırka zulmetmeye çalışanlara karşı sığınmacıların biriktiği bir otelden bahsediyor. Bütün baskılara rağmen sığınmacıları otelde tutan ve ailesini kaybetmeyi göze alan bir adamda ayn filmin konusundan. Film 3 dalda oscar adayı olarak gösterilmiştir. Politik dram sevenlere kaliteli bir film tavsiyesi.


Adsız
Adsız