Kurtlar Vadisi Eski Bölümler

Kurtlar vadisi 2003 yılında ilk başlayarak ne efsane dizi olup da bizi ekranlara kilitlemişti değil mi :)
Kurtlar Vadisi Eski Bölümler
Kurtlar vadisi öyle bir geldi geçti ki hayatımızdan, mafya, derin devlet, akıl oyunları, çatışma sahneleri, raconlar daha neler neler...
Kurtlar Konseyinde Laz Ziya silah ticareti ve taşımasını yapan, kendi karını aldatıldığı için idam eden adam. Baron ülke ve dünya ilişkilerini geliştiren ve konseyi yöneten adamdı. Testere Necmi baronun silahlı gücü olup öz anasını testere ile keserek nam salmıştı. Tombalacı Mehmet yabancı bir kadın ile evli kumar işlerine bakıyordu. Hüsrev ağa gerçek bir ağa gibi davranan uyuşturucu ticaretine bakıyordu. Deve Tuncay gümrük işlerine bakan temizlik hastası bir adamdı. İplikçi Nedim tefecilik yapan para babasıydı. Kılıç baronun sağ kolu olarak masada kılıç ile adam kesiyordu. Nizamettin konseyin hukuksal işlerine bakan çok büyük bir avukattı. Samuel ise uluslararası ilişkileri yöneten sinsiliği sonradan ortaya çıkan bir konsey üyesi idi.
Bu karakterlerden ziyade baş rol Süleyman Çakır bizi diziye bağlayan, her hareketine özenilen, lafı mert sözü mert bir adamdı. Nohut pilav satarak hayata atılan çakır, bir gün İstanbul'un en büyük adamı olmuştur. Bütün oyunlarda odak nokta olmayı başaran adamın bir de can dostu Polat Alemdar vardı. Alemdar devlet tarafından mafyayı bitirmek üzere piyasaya girmiş ve çakırın yanında kurtlar vadisi operasyonuna başlar. İstediği mafyayı bitirmek ve baronu yerinden indirmekti. Alemdar piyasa da hareketleri ve zekası ile dikkat çeken gizemli bir adamdı. Aslan bey alemdarı yetiştiren, büyüten ve vadiye sokan adamdı. 
Kurtlar vadisi eski bölümlerinde daha ne karakterler vardı neler. Pala, kirve gibi adamlar girdiği anda olay yaratan sahnelerle geldiler. 
2003 yılında başlayan dizi 97 bölüm sürerek 2007 yılında sona erdi. Hemen arkasından ise Kurtlar vadisi pusu ile yeni bir operasyon başladı.

Diploması Yok
Diploması Yok