Zekice Tasarlanmış 5 Adet Film Tavsiyesi 2016

Büyüklerimiz kış aylarında hepimizi soğuktan korkutmak için  ''Mart kapıdan baktırır, kazma yürek yaktırır.'' atasözü ile hastalıklara karşı korumaya çalışmıştır zamanında..
Başlangıç 2010 (İnception)
Başlangıç filmi 2010 yılında Leonardo DiCaprio baş rolünde vizyona girmiştir. Nasıl bir hayal gücü ile çevrildi ise artık her izlediğimiz de bizlere aynı duyguları yaşatmayı başarmıştır. Kesinlikle izlemediyseniz izlemenizi tavsiye edeceğim kaliteli bir başyapıttır.
Prestij 2006 (The Prestige)
Sihirbazlıkla ilgili bir konusu olan prestij filmi yine izlediğim zekice tasarlanmış bir senaryoya sahiptir. Eğer bu filmi izlemediyseniz ben film izledim dememelisiniz. 
Akıl Defteri 2000 (Momento)
Aslında bu filmin aynısını Ghajini filmi ile de çektiler ya da benzer senaryolu diyebiliriz. Karısına tecavüz ederek öldüren adamları kayıp hafızası ile bulmayan çalışan bir adamın hikayesidir. Adı üstünde akıl defteri.
Testere Serisi (Saw)
Hemen hemen bir çoğumuzun izlediği ve 7 seriden oluşan bu filmde hayal gücü ve tasarım bir harika. Zamanında dillere destan dediğimiz kaliteli bir korku gerilim filmidir. Yaratılan karakter bir çok tiyatro da oynandı ve gerektiğinde makarası yapıldı.
Yaşam Şifresi 2011 (Sucre Code)
Öyle bir hayatınız var ki paranız kadar yaşıyorsunuz. Bileğinize yüklenen zaman kadar yaşayan insanlar olmak ya da bu senaryoyu yaratmak ne kadar dahice değil mi? Zenginler fakirlerden yaşam sürelerini satın alarak kendi ömürlerine yüklüyorlar. Bir insan bir milyon yıl yaşayabilir mi?

Diploması Yok
Diploması Yok