Bebek Düşürme, Çocuk Düşürme 2017

Çocuk düşürme, bebek düşürme bilerek ya da istenmeyen bir gebeliğin sonlandırılmasını istemek gibi konulardan bahsedeceğiz. Öncelikle kesin olarak bilinmesi gereken doktor kontrolünde kürtaj yapılmasıdır. Doktor aracılığı ile yapılan her düşük de risk yüksektir. Bilgiler konu hakkında yapılan araştırmalar sonucudur. 


İstenmeyen bir gebeliği sonlandırmak için adet olmaya çalışır gibi davranacağız. Ne olursa olsun bir takım yöntemler vardır ancak denenmemesi gereklidir. Yapay sancılar yapılacak düşük yapma 2017 gerçekleşir. Mesela adet olamayınca içtiğiniz soğan suyu, maydanoz suyu, kekik çayı gibi gevşetici ya da iltihap kurutucular bebek düşmesine sebep olabilir. Piyasa da aynı zamanda satılan bir takım ilaçlar ile de doğum sancısı yaparak çocuk düşürmeye çalışanlar vardır. Doktora gidecek imkan ya da aile gizliliği gibi yöntemlerde kullanılır bu yöntemler. 
Bir başka yöntem ise ip atlayarak, zıplayarak düşük gerçekleşmesini sağlamaktır. İlker bir yöntem olduğu gibi her yöntemde kan kaybı fazla olması riski mevcuttur. Hamilelikte en garantili yöntem doktorlar 1000 1500 gibi rakamlara sağlıklı bir şekilde işi bitiriyorlar. 
Hamilelikte bu yöntemlerin 12. haftadan sonra uygulanması çok daha tehlikelidir. 12. haftaya kadar zaten müdahale edilebiliyor. 

Diploması Yok
Diploması Yok