Burun Tıkanıklığını Evde Halledebileceğiniz 3 Hızlı Yöntem

Burun tıkanıklığı çok fazla insanda görülmekte ve beyne oksijen gitmemesinden kaynaklı sinir bozucu ve hayat kalitesini ciddi anlamda düşüren bir durumdur.

Burun tıkanmasına en hızlı yöntem hemen bir bardak suya bir çay kaşığı tuz ekleyip burnunuza çekerek yıkayınız. Tuz biraz burnunuzu yaksa da sık kullanımında kalıcı faydaları da bulunmaktadır. Eğer saf deniz suyu ya da okyanus suyu bulabilirseniz bunu günlük bir defa da olsa çekmeniz uzun vadede iltihaplanmayı kurutarak faydalı olacaktır.
Burun tıkanıklığı için yine evinizde varsa papatya çayını hem içerek hemde buharını çekerek tıkanıklığa hızlı bit yöntem bulmuş olursunuz. Eğer yoksa diğer bitki çayları da papatya kadar hızlı olmasa da tıkanıklığı evde açmanıza yardımcı olabilir.
Evde tıkanan burun için hızlı bir ılık duş almanız da açılmasını sağlayacaktır. Duş alınca ayrıca deri solunumu da yapacağınız için genel rahatlama yaşayacaksınız.

Şimdi tıkanmadan ziyade zararları konusuna gelecek olursak ilk etapta beyine ve akciğere yeterince oksijen gitmemesi ciddi bir sorundur. Vücut organları yeterli oksijeni alamaması durumunda halsiz düşebilir, baş ağrısı ve uykusuzluk yapabilir. Uzun vade de tıkalı kalan bir burun vücudun çok fazla organına zarar vermektedir. Eğer üst solunum yolu enfeksiyonu yaşıyor iseniz, burun da et var ise ya da herhangi bir konudan kaynaklı tıkanma var ise mutlaka doktora görünüp, ameliyat gerekiyor ise de hiç çekinmeden gereken yapılmalıdır.
Burun Ameliyatı nasıl gerçekleşiyor çok mu sıkıntı yaşıyorum gibi sorularınızı bir sonraki konuda gerçekleştireceğim.
Diploması Yok
Diploması Yok