Gördüğünüzde İnanmayacağınız 6 Çeşit Bisiklet

Bisiklet günümüzde spor yapmak için ya da ulaşım aracı olarak kullanılmaktadır. Hatta bazı ülkelerde insanlar bisikletlere teşvik edilmektedir. Şimdi göreceğiniz bisikletler sıra dışı görüntülere sahip.
1-The Archont
Çapır motora benzer olarak üretilen Archont kusursuz bir tasarıma sahiptir. 55-60 kg ağırlığa sahip olan bisikletin uzunluğu da yaklaşık 3 metre. Saate 80 kilometreye kadar çıkan hızı ve kullanılan karbon fiber malzemeleri ile dikkat çekiyor. Fiyatı ise 2017 yılı itibari le 30-35 bin arasında değişiyor. Aynı bisikletin birde elektronik olmayanı var o ise 7-8 bin TL arasında değişiyor. 
2-The Super 73
İsminde ki 73 sayısı aslen 1973 model olmasını temsil ediyor. Saatte 50 km'ye yakın hıza kadar çıkabiliyor. Keyfe keder bisikletçiler için üretilmiş bisiklet dağ bayır dinlemeden gidiyor. Elektronik olan bu bisiklette farlar, led gösterge gibi panaller bulunmaktadır.
3-The Volata
volata-bisiklet
Dışarıdan sıradan gibi görünse de elektronik olan bisiklette otomatik vites değiştirme, navigasyon gibi özellikleri mevcut. Şehir içi ulaşımda tercih edilen bu bisiklette saatlik ortalama hızını da görebilirsiniz.
4-The Electric Juggernaut
The Electric Juggernaut
Geniş ve çift ön tekeri sayesinde ister dağlara çıkın, ister sert virajlara girin hiçbir şey olmaz. Elektrikli bir motora sahip olan bisikletin ağırlığı 41 kilogramdır. Elektrik ile gidebildiği yol 35 kilometre olup, saat deki hızı da yine 35 kilometredir.
5-Gocycle Elektrikli Bisiklet
Gocycle Elektrikli Bisiklet
6 kg ağırlığı ile dünyanın en hafif bisikletleri arasında. Katlanabilir özelliği ile 3-4 saat giden bir şarj ömrüne sahiptir.
6-The Tribel Gran Tourismo
The Tribel Gran Tourismo


Alman teknolojisi ile üretilen bisiklet, direksiyonu ve dört tekeri ile arabaya benzetilmiş. Ağırlığı yaklaşık olarak 300-500 kg arasında değişiyor. Ortada bulunan çubuk ise el freni olarak kullanılıyor.

Teknolojik olarak üretilen ve eşsiz benzerlikte gördüğünüzde inanmayacağınız bisiklet çeşitlerini sizler ile paylaştık. Eğer bu içeriği başkaları da görsün isterseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Sosyal Blog
Diploması Yok
Diploması Yok