Artık Mutlu Olmak İstiyorum Diyenlere 12 Temel Kural

Yeter artık sürekli mutsuz bir şekilde gezmekten sıkıldım diyorsanız. Artık mutlu olmak istiyorum diyorsanız bahsedeceğimiz 12 temel kuralı mutlaka okumalısınız.
mutlu-kadın

  1. İlk ve temel kural olarak çevrenizde ki sürekli olumsuz konuşan ve size zarar veren insanları hemen hayatınızdan çıkarmalısınız
  2. Sürekli para hırsınız varsa bırakıp parayı araç olarak görmeye başlayın. Yaşadığınız maddi sıkıntılar size ağır geliyor ve mutsuzluğa sebep oluyorsa bundan vazgeçmelisiniz. 
    pablo_para

  3. Gelecekteki planlarınız ile ilgili kaygıları bir kenara bırakarak, kendinizi eleştirmekten de vazgeçin. 
  4. Aşırı kıskanç ve size nefes aldırmayacak derecede bencil bir sevgiliniz varsa hemen terk edin. Anlayışlı ve paylaşımcı olmayan bir sevgili sizi sürekli mutsuz etmekten başka bir işe yaramaz.
  5. Aşırı stresli bir işiniz var ise bunu daha aza indirmenin yöntemlerini bulmalı ya da çok kafaya takmamayı öğrenmeliyiz.
    espri-

  6. Esprili ve sizi sürekli güldüren eşiniz, dostunuz var ise onunda daha çok zaman geçirerek bol bol gülün.
  7. Her şeyi tek başınıza halledilmez diyerek den gerektiğinde yardım almaktan çekinmeyin.
  8. Sağlıklı yaşama kurallarına uyunuz. Sigara içiyorsanız bırakıp, alkol aldığınızda başka bir insan olup insanları kırıyor iseniz uzak durun. 
  9. Mutlaka her gün ya da hafta da 2-3 gün spor yapmaya çalışın
  10. Yeni filmler, yeni diziler ve kendinize hobiler edinmeye çalışın. Sevdiğiniz işlerle vakit geçirmek artık mutlu olmak istiyorum diyenlere çözüm niteliğindedir. 
  11. Kendinize gerçekleri söylemeyi ve sürekli birilerine özenmeyi bırakıp tamamen kendiniz gibi davranınız. 
  12. Beyninizi sürekli başka şeylerle yormayın. Kendinize, eşinize, dostunuza, varsa sevgilinize, kitaplara, filmlere, gezmelere özen gösteriniz.
Artık mutlu olmak istiyorum derken kendimizden başlayıp olumsuz, negatif ve bencilce duygularımızdan kurtulmamız gerekiyor. İnsanlar her zaman elinden olandan daha fazlasını istediği ve ona ulaşamadığı için sürekli mutsuz olurlar. Elinizdekilerle mutlu olmayı öğrendiğinizde mutlu olduğunuzu fark edeceksiniz. Başkalarına göre yaşamayı bıraktığınız da, sürekli birilerini kıskanarak mutlu olamazsınız.
Artık mutlu olmak istiyorum diyenlere adlı yazımızı sizlere faydalı olması amacı ile yazdık. Eğer sosyal blog da ki bu yazıyı başkaları da görsün istiyorsanız sosyal hesaplarınız da paylaşarak duyurabilirsiniz. Yorum kısmında tartışma yaratabilir ve düşüncelerimizi de söyleyebiliriz.
Diploması Yok
Diploması Yok