Yeni Devlet Kuracaklarmış, Devletsiz Kalasınız

Var olan devleti yönettiniz de yeni devlet kurmak kaldı ha hadi ordan... 2000'li yılların başında parlayan bir parti olarak iktidara gelişinizi ve yaptığınız icraatları düşününce 30 yaşında bir adam olarak yaklaşık 16 yılımı sizinle geçirip nasılda kötü yıllar geçirdiğimi anımsıyorum.
Her zaman yaptığınız taktiklerden biri ise toplumun nabzını yoklamak için sizden biri ortaya bir laf atarsınız. Aslında bu hepinizin zihniyetidir ama toplum tepki gösterdiğinde sizde tepkili gibi durur ve zamanla alışma sürecine bırakırsınız. Toplum aynı zamanda şunu anladı ya da anlamak üzere; Bizim gündemimizi de siz belirliyor ve bizi sürekli oyalayıp bildiğinizi yapıyorsunuz
Yeni devlet kuruyoruz dediniz ya gelin önce yaptığınız terbiyesizlikleri konuşalım. Ensar vakfından başlayacak olursak tecavüzleri örtbas etmeye çalıştığınız yetmedi her gün yeni gelen tecavüz haberlerine sessiz kaldınız.
Türban dediniz biz karşıyız demedik sadece siyasete dini alet etmeyin bizim dinini yaşayanlar ile sorunumuz yok dedik. Olamazda... Ama Türban üzerinden mağdurluk yaratarak toplumu zorladınız ama kimseye Türk kültüründe türban yok diyemediniz. Türkiye halkları kadınları yer yer buna sessiz kalmasa da siz hükumet olarak kadınları da siyaset malzemesi yaptınız.
Kürt açılımı dediniz, hele suyun üstüne kimler çıkıyor diye yoklarken de doğudan size inanlardan oy almayı başardınız. Kürt siyasetinde dönemin seçimlerini aradan çıkarıp, hemde teşhir etmeyi çok iyi başardınız. Sonuçlarını 7 Haziran seçimleri sonrası doğu'da katliam ile gördük ve öğrendik. Yere batsın açılımınız.

Açılımlarınız da, tecavüzcü vakıflarınız da, şirketleriniz de sizin olsun. Madem Türkiye Cumhuriyetini beğenmiyor ve sürekli din tüccarlığı yapmak istiyorsunuz defolun orta doğu da kafanız yatan ülkelerde yaşayın. Bu memleket bizim ve cumhuriyet değerleri ilelebet korunmaya devam edecektir. Sanmayın ki hep iktidarda kalırsınız ve her istediğinizi yaparsınız. Bu memleketin Cumhuriyetten yana olan çok evladı var.
yeni-devlet-ogan


Diploması Yok
Diploması Yok