En Anlaşılır Dil İle Mobilon (Ödeme Dekontu ile)

Mobilon cep uygulaması bilindik üzere para kazandıran yeni bir sistemdir. 16 mayıs'a kadar 299 TL olup, sonrasında fiyatı 349 TL. Ödeme dekontunu paylaştıktan sonra konu üzerinde şahsi bakış açımla yorum yapacağım. Öncelikle belirtmek isterim ki bizim ekibimiz ile birlikte olmanız hem beraber kazanmayı hemde doğru hamleler ile ilerlemenizi sağlar. Örneğin ilk sırasını 10 kişi yapan herkes yeni üyelerini altta sırası tamamlanmamış arkadaşlara vermektedir. Tavsiyem yazıyı sonuna kadar okumanızdır.
Mobilon uygulaması tam olarak yeni çağa ayak uydurmuş olup akıllı telefon üzerinden para kazanmayı ve kazandırmayı hedefler. Gelebilecek soru ihtimallerine karşı cevap vereyim. ödeme yapar mı ? kesinlikle her ayın biri ve on beşinde ödeme yapar. Nasıl para kazanırım? Mobilon ile para kazanmak için hem uygulama içerisinden ki saatlik bonus, soru cevap, fatura ödeme, otobüs uçak bileti gibi seçeneklerden hatta uygulama tekliflerinde para kazanabilirsiniz. Bu tip kazancınız ayda 150-300 TL arası değişmektedir. Peki daha fazla nasıl kazanırım derseniz olay burada başlıyor. Uygulamada aktif üye olmak için 48747045 referens kodumu kullanıp, 0532 120 65 84 whats app üzerinden günün her saati sorularınıza cevap verebilirim. Reklamı bırakıp sisteme devam edecek olursak siz ilk sıra altınıza 10 kişi almayı başarırsanız hem reklam gelirleriniz hemde ilk sıra satışından kişi başı 30 TL alırsınız. İlk 10 üyeden sonra işiniz biraz daha kolaylaşır onların da onar yapması ihtimalinde sadece reklam geliriniz bile ayda 1000 lirayı geçecektir. Alt ağlarda sürekli birileri üye yapacak ve siz para kazanacaksınız. ilk sıra 4 üyesi bulunan eşimin hesabı yukarıdadır. Geçen ay 410 çekti, şimdi ise 821 lirası var ekranda. ilk 4 üye ile hesap 1200 TL yaptı bile. şimdi ilk on kişiyi tamamladı mı ciddi paralar çekmeye başlayacak.
Olaya ticari ya da risk açısından bakacak olur isek, hayatımızın bir çok alanında uygulamaya ödeyeceğimizden fazlasını fuzuli yerlere ödemedik mi ? 349 TL ile satın alıp illlaki çevrenizde birileri bunu alacak ya da reklamlar yaparak (şuan bizim yaptığımız gibi) yeni üyeler yapacaksınız.
Çokta lafı uzatmadan whats app tan yazarsanız kafanıza takılan her soruya cevap verir ve doğru hamleleri sizlere gösteririm.
Diploması Yok
Diploması Yok