Mobilon Edirne Ekibi İle Para Kazanma 2018

Bilindik üzere herkes artık akıllı telefon kullanmakta. Akıllı telefon üzerinden para kazanma yöntemleri de yeni yeni gelişmekte. Ancak bir çoğu gerçekçi olmadığı için insanların güvenlerini sarsmaya başladı. Şimdi size mobilon cep uygulaması ile nasıl para kazanacağınızı anlatmaya çalışacağım.
Mobilon cep uygulaması üzerinden para kazanmak için önce uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Uygulamayı indirdikten sonra kurulum için gerekli bilgileri giriyorsunuz. 1 haftalık deneme sürümünü kullanarak uygulama dan nasıl para kazanacağınızı öğreniyorsunuz. (0532 120 65 84 Whats App'dan yazarsanız yardımcı olurum.) Daha sonra uygulamayı aktif etmek isterseniz 299 TL ödeme yapıyorsunuz. (28 mayıs itibari ile 349 TL) ve sonra benim referans kodum olan 48747045 ile üyeliği tamamlıyorsunuz. Tavsiyem önceden benimle iletişim kurarsanız işlemlerin daha hızlı olmasına ve doğru yönlendirmeler konusunda yardımcı olurum.
Uygulama aktif edildikten sonra reklam izleyerek, oyun indirerek, fatura ödeyerek gibi bir sürü işlemden para kazandığınız gibi aynı zamanda benim de şuan yaptığım gibi üye yaparak para kazanıyorsunuz. Uygulama daki zincir sistemi ile çok büyük paralar kazanmanız mümkün. Girişimci bir ruha sahip ve ikna kabiliyetinize güveniyorsanız çok fazla kazanabilir, yoksa da sadece reklamlardan ayda 200-300 TL kazanarak ek iş yapmış olursunuz. Ayda 200-300 bana yeter diyorsanız sadece uygulama içindeki reklamlara arada girip bakmanız yeterlidir.
Bu yazıyı yazdığım an ile birlikte daha 1 ay olmadı bile şuanda 850 TL gibi bir miktar birikti hesabımda. 3 aya 2 bin lirayı kesin geçerim gibi görünüyor.
Mobilona kendi yorumum şöyle idi. 300 Lira riske ederek hiç bir şey kaybetmem ki hatta bugüne kadar çok fazlalarını gereksiz yerlere ödedim. Akıllı telefon zaten elimizden düşmez iken bu fırsatı değerlendirmek istedim. Mutlaka uygulamayı alınca çevrenizde ikna edebileceğiniz arkadaşlarınız vardır. Bu arkadaşları da kendi referansınız ile kayıt yaptığınız da bir süre sonra oturduğunuz yerden para kazanır hale geliyorsunuz.
Mesele güvenmek ise şirket yerli sermaye olup Konya ilinde kurulmuştur. 300 TL bazında baktığımızda ise risk edilecek maliyet kimsenin hayatını ciddi anlamda etkilemeyecektir. İşin içerisine girdiğiniz de daha ilk aydan fazlasını kazandığınızı görünce şevkle devam edeceksiniz.
En doğru yönlendirmeler ve iş ile ilgili her detay için 0532 120 65 84 Mustafa Gürbüz ile iletişim kurmanız durumunda yıllardır bu işin içinde olan biri olarak samimi fikirlerimi sizler ile paylaşırım. Yarın siz uygulamayı aldığınızda nasıl ki yardımcı olacak iseniz şimdi de benim referans kodum ile 48747045 kayıt olanlara her anlamda destek olacağım. Bulunduğunuz il de çevrenizden 15 20 kişi toplamanız halinde gelip sunum yapabilirim.
299 TL risk denemeye değer...


Diploması Yok
Diploması Yok