En Kaliteli 6 Aile Filmi Önerileri 2017

Aileniz ile izleyebileceğiniz en kaliteli film önerilerini sizlere sunuyoruz. Editörümüz tarafından izlenmiş ve çoğunlukla ödüle layık görülmüş bu filmlerden bir kaçını izlemiş olsanız da geri kalanlarını ailenizle keyif alarak izleyebilirsiniz.
1-Umudunu Kaybetme 2007
Umudunu Kaybetme 2007

İki yakasını bir araya bir türlü getiremeyen bir aile babasının, ailesi için yaptığı cesurca fedakarlıkları konu alıyor. Baba bu uğraşları verirken anne ise istemeyerek de olsa evi terk eder ve baba oğul yalnız kalırlar. İşte hikaye de burada başlar...
2-Kelebeğin Rüyası 2013
Kelebeğin Rüyası 2013

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği ve Kıvanç Tatlıtuğ ile baş rolü paylaştığı bir aile dram filmidir. İkinci dünya savaşı esnasında tam da şairlerin iyi dönemlerinde ki yavaş ilerleyen bir aşk öyküsünü konu alıyor. Filmde ünlü oyuncular adeta yaşarmışcasına oyunculuklar sergiliyor. Ailenizle keyifle izleyeceğiniz film önerisidir.
3-Bir Yunusun Hikayesi 2011
Bir Yunusun Hikayesi 2011

Gerçek bir yunusun hikayesini ve 11 yaşındaki çocuk tarafından kurtarılması ile sonuçlanan dostluğu konu alıyor. Usta oyuncu Morgan Freeman baş rolünde ki film önerimizdir. 
4-Babam ve Oğlum 2005
Babam ve Oğlum 2005

Bir yerli öneri, bir yabancı öneri giderken gelmiş geçmiş en güzel yerli filmlerden birine denk geldik. Babam ve Oğlum filmi Çağan Irmak ve Çetin Tekindor baş rolünde dram filmidir. 1980 darbesi ile annesini kaybeden küçük deniz babası tarafından dedesinin yanına gönderilir. Dedesi ile babası politik durumlardan dolayı araları bozuktur. Deniz'in ise kendi dünyasında ya da kafasında kurduğu çizgi kahramanlar vardır. Ailenizle harika keyif alacağınız hatta ağlayacağınız kaliteli aile filmi önerisidir.
5-Pi'nin Yaşamı 2012
Pi'nin Yaşamı 2012

Bir kaplan, bir zebra, bir orangutan ve bir insan okyanusun tam ortasında bir sandalda kalır. Besin zincirine zekası ile kurban gitmeyen Pi hayatta kalma mücadelesini konu alırken bizleri de sürükleyip götürüyor. Bazen aksiyon, bazen ise esprili tavırlar ile dikkatleri çeken bu filmi izlemenizi öneririz. 
6-Dedemin İnsanları 2011
Dedemin İnsanları 2011

Yine Çağan Irmak ve Çetin Tekindor filmi ile önerilerimize devam ediyoruz. Egenin en tatlı kasaba ve ilçelerinde çevrilen filmde bir dede ve torunun o yıllar da ki ülkenin üstünden geçen tankları ve dedenin insanlarını anlatıyor. Dedemin insanlarında en dramatik sahneler de bile değişimi sorgulamaktan kendinizi alamayacaksınız. Çetin Tekindor yine usta oyunculuğu ile bize o anları içimiz de gibi yaşatmaya devam ediyor. 

Sunduğumuz 6 filmin hepsi izlenmesi gereken dram ve aile konulu filmlerdir. En kaliteli film önerilerini 2017 yılında tekrar kaleme aldık. Önerilerimiz hoşunuza gitti ise sosyal medya hesabınız da paylaşarak başka insanların da bu bilgilerden faydalanmalarına yardımcı olabilirsiniz. Sitemizde üst kısımda değişik tarz ve konularda film önerileri mevcuttur. 
Diploması Yok
Diploması Yok